Emporia ESSENC Eplus

Emporia mobil har fremstillet en "storebror" til emporia ESSENCE!

Udseende lige så flot som forgængerens. Look a like børstet stål! Den nye model fra Emporia mobil hedder emporia ESSENCE. Den eneste forskel på de 2 modeller er, at den nye plus´er med nødkald

Det vil sige, at man ved blot et tryk på en knap, kan aktivere for funktionen, der sender SMS´er ud til de forprogrammerede telefonnumre, man har bestemt sig for. Funktionen bliver ved med at sende beskeder ud, indtil der bliver svaret på opkaldene fra mobilen. Det gør, at man som indehaver af mobilen er sikker på, at man hvis man aktiverer nødkaldsknappen, så er hjælpen på vej. En funktion, der gør mobilen ekstra ældrevenlig!

emporia ESSENCE plus har også en lille radio indbygget, så man altid kan høre sityndlingsprogram, selv om man er på farten.

Derudover har emporia ESSENCE plus Bluetooth - funktion. Det vil sige, at der kan tales håndfrit i mobilen under kørsel, hvis ellers man  har et headset med samme funktion.

  • Store taster
  • Høj lyd
  • Justerbar i tekst
  • Reguleres i lyd
  • Nemme funktioner
 
Suppler din Emporia Talk Premium med et billigt mobil abonnement

Et billigt mobil abonnement er en god ting. Det er en Emporia Talk Premium i den grad også. Derfor kan det kun gå godt, hvis du vælger at blande de to (et billigt mobil abonnement og Emporia Talk Premium) sammen!

Emporia Talk Premium er udviklingen af den allerede meget populære Emoria Talk model. Den første i serien var dén mobiltelefon, der for alvor var med til at sætte Emporia på landkortet over interessante mobiltelefoner for ældre og handicappede. Siden da har Emporia smidt andre interessante modeller ud som Emporia Solid og Life Plus, men en Emporia Talk Premium med et godt og billigt mobil abonnement er alligevel en kombination, der er så godt som umulig at overgå.

Hvor finder du i så fald sådan et billigt mobil abonnement? Siden, at du er interesseret i en Emporia Talk Premium, tillader vi os her på siden at gå ud fra, at du ikke bruger din mobiltelefon i særlig høj grad til andet end opkald og SMS’er. Derfor tør vi godt anbefale dig et effektivt, men billigt mobil abonnement fra TDC, der for tiden tilbyder abonnementer uden minimumsforbrug.

De fleste gængse mobilabonnementer i dag, du kan vælge til din Emporia Talk Premium, fungerer ved hjælp af masser af taletid og SMS’er samt et dertilhørende minimumsforbrug, som langt fra alle med en simpel mobiltelefon får brugt. Dog kan et billigt mobil abonnement uden minimumsforbrug være et godt alternativ til dette for de, der ikke bruger deres mobiltelefoner særligt meget, og netop denne gruppe af mennesker indbefatter den typiske bruger af en Emporia Talk Premium.

Har du valgt at investere lidt over tusinde kroner i en Emporia Talk Premium, fortjener denne også en god dækning og masser af vellykkede opkald fra Danmarks bedste netværk - og det du får det med et billigt mobil abonnement fra TDC!

 
Emporia Talk Premium senior mobiltelefon

Emporia Talk Premium er den perfekte senior mobiltelefon. Det er en meget voldsom bekendtgørelse at komme med, men ikke desto mindre mener vi nu, at det er tilfældet. En senior mobiltelefon skal være nem at bruge, hurtig at lære at kende, med passende funktioner og skrottet for unødvendige samme – alt det mener vi, er gældende for Emporia Talk Premium!

Hvad skal en senior mobiltelefon kunne?
Hvordan vi definerer begrebet ’senior mobiltelefon’ er naturligvis vitalt i forhold til at kåre den bedste af slagsen. På Emporia-mobil.dk har vi opsat en bunke krav, der skal gøre sig gældende for, at en mobil kan kaldes en senior mobiltelefon. Det drejer sig om følgende:

  • Dansk styresystem og brugervejledning. Hvis en mobil skal være en perfekt senior mobiltelefon kræver det naturligvis, at både telefonen og brugervejledning er på dansk. Dette er tilfældet hos mange danske forhandlere af Emporia Talk Premium – du kan altid se under telefonbeskrivelsen, hvorvidt det også gælder for den forhandler, du har valgt. Er det ikke tilfældet, bør du købe din Emporia Talk Premium et andet sted!
  • Intet behov for brugervejledning. Selvom det er godt at have en dansk brugervejledning til den perfekte senior mobiltelefon, bør telefonen naturligvis være så nem, at der intet behov er for brugervejledningen alligevel. Det er i høj grad tilfældet med Emporia Talk Premium!
  • Høj lydstyrke og stor skærm. Den perfekte senior mobiltelefon skal også kunne benyttes af de, hvis hørelse og syn ikke er, hvad det har været. Det kan en Emporia Talk Premium nemt – knapperne er store, skærmen er tydelig og klar med kontrastfarver, så man nemt kan se, hvad der står, og lydstyrken er nem at skrue op til meget højt, såfremt man ønsker det. 
  • Ingen unødvendige funktioner, der gør telefonen svær at bruge. Med Emporia Talk Premium kan man ringe op og modtage opkald, skrive og modtage SMS’er – og ikke så meget mere. Dét er der simpelthen ikke behov for!

Vi mener, at Emporia Talk Premium er den absolut bedste senior mobiltelefon. Den kan alt det, den skal kunne, og unødvendige funktioner er strippet fra senior mobiltelefonen med dansk styresystem. Emporia Talk Premium er kommet for at blive!

 
Emporia TALK Premium – En simpel og effektiv mobiltelefon til ældre!

Emporia TALK Premium mobiltelefonen er designet til ældre der ikke er helt sikre med alle de nye avancerede funktioner i den nye alder af mobiltelefoner, med alt for små taster. Med den hurtigt bevægende teknologi og de større og større krav der stilles til mobiltelefoner og smartphones, er der faktisk mange mennesker som har svært ved at anvende den nye teknologi. Oftest er det den ældre generation der har sværest ved at bruge mobiltelefonen og derfor er Emporia TALK Premium blevet designet, til at have præcist de ældre i fokus. Emporia TALK premium er en stor mobiltelefon til ældre, med store knapper, stor skærm med orange lys  så det er behageligt at se på. Funktionerne på emporia TALK premium er også få, tale opkald og SMS. Lyden fra højtaleren er specielt høje så mennesker med dårlig hørelse lettere kan hører hvad der bliver sagt, og mobil telefonen kan også bruges sammen med høreapparat. Batteriet holder hele 180 timer, så der er ikke nogen grund til at hele tiden at huske på at mobiltelefonen skal lades op hver eller hver anden dag. Det er en ideal gave til ældre og er langt billigere end mange andre mobiltelefoner. Knapper på siderne af emporia mobiltelefonen, bruges til at få adgang til mobiltelefonens funktioner og lydstyrken kan let reguleres på knapperne på siden af emporia TALK premium mobiltelefonen til ældre. Emporia TALK Premium mobiltelefon til ældre, har et retro udseende og er meget nem at bruge, hvilket gør det til en ideal gave til bedsteforældrene til jul og fødselsdage. Det er som regel vanskeligt at finde på en gave til ældre, men en mobiltelefon til ældre er den ideelle gave og er med til at sikrer at den daglige kontakt kan bevares.

Emporia Telecom er en Østrigsk virksomhed, som har udviklet Emporia TALK Premium mobiltelefonen til ældre. Emporia Telecoms fokus gruppe er ældre der har brug for en simpel mobiltelefon, og ikke føler sig hjemme med den nye teknologi, men ønsker enkelthed. Skærmen på emporia TALK premium mobiltelefonen er rar for øjnene og skriftstørrelsen er stor. På siden af mobiltelefonen er der knapper til alt og det giver hurtigere adgang til alle mobiltelefonens funktioner. På denne mobiltelefon til ældre, er der en knap til sms beskeder, en knap til at indstille alarm / vækkeur og mobiltelefonen har også en indbygget lommelygte til hjælp i mørket. Det bedste ved emporia mobiltelefonen er et panel man kan trække ud og skrive kontaktpersoners navne på. Du kan skrive telefonnumre du ofte ringer op til, hvis telefonbogen er for besværlig at bruge. Emporia TALK premium Mobiltelefonen har speed dial funktion, så kontaktpersoner på panelet kan ringes op ved ét tryk. Denne mobiltelefon til ældre, har en meget kraftig vibrator, så opkald let kan registres og sikrer at opkald ikke mistes.

Emporia TALK premium mobiltelefon til ældre har ingen applikationer som skal installeres, ingen internet og heller ingen avanceret menu, kort sagt: denne mobiltelefon til ældre er lavet til folk der hader avanceret teknologi. Mobiltelefonen arbejder sammen med høreapparater, telefonen har en stor skriftstørrelse så man ikke behøver finde sine briller hver gang de skal bruge mobiltelefonen og højtalerne er meget kraftige så opkald altid vil blive hørt. Denne mobiltelefon til ældre har også en fysisk låse knap på siden, så man selv bestemmer når mobiltelefonen skal låses i stedet for avancerede låse funktioner som der er på touch telefoner.

 
smart mobil til ældre

fed mobil til ældreÆldre vil også ha' en fed mobil
emporia TALK premium er enksklusiv mobil til ældre som er meget brugervenlig. Udviklet i samarbejde med ældre mennesker, for netop at få behov og ønsker til en mobil telefon opfyldt.
Resultatet er emporia TALK premium mobil til mobiltelefon, som er en af de nye mobiltelefoner til ældre, som emporia har udviklet. I emporia TALK premium mobil til ældre er brugervenligheden sat i højsæde, hvorfor have en masse besværlige menuer og funktioner, som mange gange bare gør, at man mister lysten til at bruge mobiltelefonen. Ved emporia TALK premium er funktioner placeret som skydeknapper på siden af mobiltelefonen. Skal du sende en sms, skydes knappen mod sms og ok – så er du i gang og kan bare skrive løs. Skal tastaturet låses bruges en anden skydeknap på siden af mobiltelefonen som skydes op ”tastatur låst” der vises en nøgle i displayet. For at låse op bruges samme skydeknap, nu skydes knappen bare ned, og tastaturet er låst op. På siden af emporia TALK premium er også en skydeknap, hvor man kan indstille vækkeuret. Det kan være rart vækkeuret ringer, hvis man skal huske noget til et bestemt tidspunkt. En kraftig lygte er også indbygget, når mobiltelefonen ringer lyser lygten. Lygten kan bruges ved at trykke på en knap på siden af mobiltelefonen. Tænd/sluk knappen er placeret på siden af mobiltelefonen. emporia TALK premium mobil til ældre har også andre funktioner. For at komme ind i menu skydes sms knappen ned. Her er der forskellige muligheder såsom oprette personer i telefonbogen, huske fødselsdage, indstillinger af lyd , ringetoner, skærmkontrast, tekststørrelse, sprog, tid og dato, regnemaskine, top 5 (top 5 er hurtig kalds numre. De 5 personer du ringer oftest til kan kodes ind under nummertasterne 1-5. Der skal blot trykkes på eks. tast 1 og mobiltelefonen ringer op. For at huske disse 5 numre er der en udtræksplade, hvor navnene kan skrives på. På udtrækspladen er der også plads til at skrive sit eget mobiltelefonnummer). Emporia TALK premium mobil til ældre har en kraftig højttaler, som kan anvendes sammen med høreapparat. Mobiltelefonen er også udstyret med en kraftig vibrator, som aktiveres når mobiltelefonen ringer.
Som noget ganske specielt kan man sende en sms til emporia TALK premium og oprette sig i telefonbogen. Dette betyder at brugeren af emporia TALK permium mobil til ældre ikke selv behøver at kode personer og numre ind i telefonbogen. Sms’en skal indeholde følgende: #navn#telefonnummer#. Når emporia TALK premium modtager denne sms besked står der i displayet: Tryk ok for at gemme i telefonbog.