Emporia TALK Premium – En simpel og effektiv mobiltelefon til ældre!

Emporia TALK Premium mobiltelefonen er designet til ældre der ikke er helt sikre med alle de nye avancerede funktioner i den nye alder af mobiltelefoner, med alt for små taster. Med den hurtigt bevægende teknologi og de større og større krav der stilles til mobiltelefoner og smartphones, er der faktisk mange mennesker som har svært ved at anvende den nye teknologi. Oftest er det den ældre generation der har sværest ved at bruge mobiltelefonen og derfor er Emporia TALK Premium blevet designet, til at have præcist de ældre i fokus. Emporia TALK premium er en stor mobiltelefon til ældre, med store knapper, stor skærm med orange lys  så det er behageligt at se på. Funktionerne på emporia TALK premium er også få, tale opkald og SMS. Lyden fra højtaleren er specielt høje så mennesker med dårlig hørelse lettere kan hører hvad der bliver sagt, og mobil telefonen kan også bruges sammen med høreapparat. Batteriet holder hele 180 timer, så der er ikke nogen grund til at hele tiden at huske på at mobiltelefonen skal lades op hver eller hver anden dag. Det er en ideal gave til ældre og er langt billigere end mange andre mobiltelefoner. Knapper på siderne af emporia mobiltelefonen, bruges til at få adgang til mobiltelefonens funktioner og lydstyrken kan let reguleres på knapperne på siden af emporia TALK premium mobiltelefonen til ældre. Emporia TALK Premium mobiltelefon til ældre, har et retro udseende og er meget nem at bruge, hvilket gør det til en ideal gave til bedsteforældrene til jul og fødselsdage. Det er som regel vanskeligt at finde på en gave til ældre, men en mobiltelefon til ældre er den ideelle gave og er med til at sikrer at den daglige kontakt kan bevares.

Emporia Telecom er en Østrigsk virksomhed, som har udviklet Emporia TALK Premium mobiltelefonen til ældre. Emporia Telecoms fokus gruppe er ældre der har brug for en simpel mobiltelefon, og ikke føler sig hjemme med den nye teknologi, men ønsker enkelthed. Skærmen på emporia TALK premium mobiltelefonen er rar for øjnene og skriftstørrelsen er stor. På siden af mobiltelefonen er der knapper til alt og det giver hurtigere adgang til alle mobiltelefonens funktioner. På denne mobiltelefon til ældre, er der en knap til sms beskeder, en knap til at indstille alarm / vækkeur og mobiltelefonen har også en indbygget lommelygte til hjælp i mørket. Det bedste ved emporia mobiltelefonen er et panel man kan trække ud og skrive kontaktpersoners navne på. Du kan skrive telefonnumre du ofte ringer op til, hvis telefonbogen er for besværlig at bruge. Emporia TALK premium Mobiltelefonen har speed dial funktion, så kontaktpersoner på panelet kan ringes op ved ét tryk. Denne mobiltelefon til ældre, har en meget kraftig vibrator, så opkald let kan registres og sikrer at opkald ikke mistes.

Emporia TALK premium mobiltelefon til ældre har ingen applikationer som skal installeres, ingen internet og heller ingen avanceret menu, kort sagt: denne mobiltelefon til ældre er lavet til folk der hader avanceret teknologi. Mobiltelefonen arbejder sammen med høreapparater, telefonen har en stor skriftstørrelse så man ikke behøver finde sine briller hver gang de skal bruge mobiltelefonen og højtalerne er meget kraftige så opkald altid vil blive hørt. Denne mobiltelefon til ældre har også en fysisk låse knap på siden, så man selv bestemmer når mobiltelefonen skal låses i stedet for avancerede låse funktioner som der er på touch telefoner.