Emporia Talk Premium senior mobiltelefon

Emporia Talk Premium er den perfekte senior mobiltelefon. Det er en meget voldsom bekendtgørelse at komme med, men ikke desto mindre mener vi nu, at det er tilfældet. En senior mobiltelefon skal være nem at bruge, hurtig at lære at kende, med passende funktioner og skrottet for unødvendige samme – alt det mener vi, er gældende for Emporia Talk Premium!

Hvad skal en senior mobiltelefon kunne?
Hvordan vi definerer begrebet ’senior mobiltelefon’ er naturligvis vitalt i forhold til at kåre den bedste af slagsen. På Emporia-mobil.dk har vi opsat en bunke krav, der skal gøre sig gældende for, at en mobil kan kaldes en senior mobiltelefon. Det drejer sig om følgende:

  • Dansk styresystem og brugervejledning. Hvis en mobil skal være en perfekt senior mobiltelefon kræver det naturligvis, at både telefonen og brugervejledning er på dansk. Dette er tilfældet hos mange danske forhandlere af Emporia Talk Premium – du kan altid se under telefonbeskrivelsen, hvorvidt det også gælder for den forhandler, du har valgt. Er det ikke tilfældet, bør du købe din Emporia Talk Premium et andet sted!
  • Intet behov for brugervejledning. Selvom det er godt at have en dansk brugervejledning til den perfekte senior mobiltelefon, bør telefonen naturligvis være så nem, at der intet behov er for brugervejledningen alligevel. Det er i høj grad tilfældet med Emporia Talk Premium!
  • Høj lydstyrke og stor skærm. Den perfekte senior mobiltelefon skal også kunne benyttes af de, hvis hørelse og syn ikke er, hvad det har været. Det kan en Emporia Talk Premium nemt – knapperne er store, skærmen er tydelig og klar med kontrastfarver, så man nemt kan se, hvad der står, og lydstyrken er nem at skrue op til meget højt, såfremt man ønsker det. 
  • Ingen unødvendige funktioner, der gør telefonen svær at bruge. Med Emporia Talk Premium kan man ringe op og modtage opkald, skrive og modtage SMS’er – og ikke så meget mere. Dét er der simpelthen ikke behov for!

Vi mener, at Emporia Talk Premium er den absolut bedste senior mobiltelefon. Den kan alt det, den skal kunne, og unødvendige funktioner er strippet fra senior mobiltelefonen med dansk styresystem. Emporia Talk Premium er kommet for at blive!