smart mobil til ældre

fed mobil til ældreÆldre vil også ha' en fed mobil
emporia TALK premium er enksklusiv mobil til ældre som er meget brugervenlig. Udviklet i samarbejde med ældre mennesker, for netop at få behov og ønsker til en mobil telefon opfyldt.
Resultatet er emporia TALK premium mobil til mobiltelefon, som er en af de nye mobiltelefoner til ældre, som emporia har udviklet. I emporia TALK premium mobil til ældre er brugervenligheden sat i højsæde, hvorfor have en masse besværlige menuer og funktioner, som mange gange bare gør, at man mister lysten til at bruge mobiltelefonen. Ved emporia TALK premium er funktioner placeret som skydeknapper på siden af mobiltelefonen. Skal du sende en sms, skydes knappen mod sms og ok – så er du i gang og kan bare skrive løs. Skal tastaturet låses bruges en anden skydeknap på siden af mobiltelefonen som skydes op ”tastatur låst” der vises en nøgle i displayet. For at låse op bruges samme skydeknap, nu skydes knappen bare ned, og tastaturet er låst op. På siden af emporia TALK premium er også en skydeknap, hvor man kan indstille vækkeuret. Det kan være rart vækkeuret ringer, hvis man skal huske noget til et bestemt tidspunkt. En kraftig lygte er også indbygget, når mobiltelefonen ringer lyser lygten. Lygten kan bruges ved at trykke på en knap på siden af mobiltelefonen. Tænd/sluk knappen er placeret på siden af mobiltelefonen. emporia TALK premium mobil til ældre har også andre funktioner. For at komme ind i menu skydes sms knappen ned. Her er der forskellige muligheder såsom oprette personer i telefonbogen, huske fødselsdage, indstillinger af lyd , ringetoner, skærmkontrast, tekststørrelse, sprog, tid og dato, regnemaskine, top 5 (top 5 er hurtig kalds numre. De 5 personer du ringer oftest til kan kodes ind under nummertasterne 1-5. Der skal blot trykkes på eks. tast 1 og mobiltelefonen ringer op. For at huske disse 5 numre er der en udtræksplade, hvor navnene kan skrives på. På udtrækspladen er der også plads til at skrive sit eget mobiltelefonnummer). Emporia TALK premium mobil til ældre har en kraftig højttaler, som kan anvendes sammen med høreapparat. Mobiltelefonen er også udstyret med en kraftig vibrator, som aktiveres når mobiltelefonen ringer.
Som noget ganske specielt kan man sende en sms til emporia TALK premium og oprette sig i telefonbogen. Dette betyder at brugeren af emporia TALK permium mobil til ældre ikke selv behøver at kode personer og numre ind i telefonbogen. Sms’en skal indeholde følgende: #navn#telefonnummer#. Når emporia TALK premium modtager denne sms besked står der i displayet: Tryk ok for at gemme i telefonbog.