Ebeltoft by

Ebeltoft er en lille by på den danske østkyst. Den er kendt for sine maleriske omgivelser og sine mange aktiviteter og attraktioner. Byen er hjemsted for en række museer, kunstgallerier og historiske bygninger. Der er også en række restauranter, caféer og barer i Ebeltoft.

Ebeltoft er et populært feriemål for både danske og udenlandske turister. Byen har en række hoteller, gæstehuse og campingpladser.

Området omkring Ebeltoft er perfekt til både aktiv og passiv rekreation. Der er flere strande i området, samt skove og naturreservater. Den nærliggende by i Djurs Sommerland er en populær forlystelsespark.

Ebeltoft er let at nå med både bil og offentlig transport. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger ca. 50 km fra Ebeltoft.

Gå en tur langs havet i Ebeltoft på en sommeraften, og du vil føle dig som på et postkort. Den lille by er malerisk med brostensbelagte gader og velbevarede huse fra det 18. århundrede. Og omgivelserne kunne ikke være mere perfekte – Ebeltoft ligger på en lille ø ud for østkysten af Jylland, omgivet af Østersøens turkisblå vand

Ebeltoft er et populært turistmål i Danmark, og det er let at se hvorfor. Byen har et charmerende søfartsmuseum samt et interessant glasmuseum. Der er også masser af butikker og caféer at gå på opdagelse i.