Find den perfekte hundeseng til din bedste ven 

Uanset om din hvalp er en ny tilføjelse til din familie eller har været her i årevis, er der intet bedre end at finde en komfortabel og stilfuld hundeseng, som både du og din hvalp vil elske. Hunde er trods alt vores bedste venner, og det er vigtigt at sørge for, at de har den bedst mulige seng. Lad os tale om, hvad der gør den perfekte hundeseng til din hvalp. 

Den rigtige størrelse til din hund 

Første ting først – du skal sikre dig, at den hundeseng, du køber, har den rigtige størrelse til din hvalp. En hund af en lille race vil ikke have brug for en stor seng, mens større racer som f.eks. grand danoiser vil have brug for noget mere omfattende. Mål din hvalp fra næse til hale, og læg derefter lidt ekstra plads til, så den kan strække sig behageligt ud uden at føle sig trang. På den måde kan de slappe helt af, når de hygger sig i deres seng! 

Blødhed og komfort 

Når du ved, hvilken størrelse seng der passer til din hvalp, er det tid til at overveje blødhed og komfort. En hundeseng af god kvalitet bør være lavet af plysagtigt materiale, der er blødt nok til, at de kan synke ned i det, men ikke for blødt, så det mister sin form med tiden. Kig efter senge med aftageligt betræk, som nemt kan tages af og vaskes, når det er nødvendigt – det vil hjælpe med at holde deres seng ren og dufte frisk hele tiden! Desuden giver en forhøjet nakkestøtte ekstra støtte, mens de sover eller slapper af i løbet af dagen.  

Holdbarhed og stil 

Endelig skal du tage hensyn til både holdbarhed og stil, når du vælger en hundeseng til din hvalp. Kig efter senge lavet af holdbare materialer, der er designet til at kunne holde til at blive slidt og slidt med tiden – hvalpe har trods alt en tendens til at tygge på stort set alt! Du vil også gerne sikre dig, at designet passer ind i dit hjem – der findes nu masser af farverige muligheder, så du kan finde en, der passer til enhver indretning!

Se mere på Design for Pets.