Hav lige en ekstra wallsticker til væggen parat

For det første er det ikke så dyrt at købe klistermærker til væggen af den slags, som der rent faktisk hører dertil, og desuden kan det blive meget praktisk, hvis du ikke er vant til at sætte den slags op, og selvom du måske har prøvet det mange gange før, så ved du også godt, at det ikke er noget, som du er virkelig god til, så det er noget med at have en reserve i baghånden.
Andre siger til dig, at det er fordi, du ikke klargør ordentligt og undersøger, hvordan så et klistermærke skal sidde, inden du placerer det, og at du mere eller mindre bare klasker det på væggen, som det nogenlunde skal sidde der.
Men samtidig vil du ikke have hjælp til det, for du føler stolthed ved selv at have gjort det – og desuden burde øvelse da efterhånden have gjort mester, så mange gange som du har sat den her slags klistermærker op.
Du bliver da også bedre fra gang til gang, men du bliver utålmodig hver gang, fordi du tror, at du kan gøre det hurtigere, end hvad du egentlig kan klare.

Der er en wallsticker klar på lager, hvis det er

Derfor sker det ikke så sjældent, at du ødelægger den wallsticker på den ene eller anden måde, så den ikke kan bruges, hvorfor det er smart, at du lige køber en ekstra, hvor du så også ved, at det er sidste forsøg i denne omgang, så det er med at ramme rigtigt denne gang.
Det lykkes da også, men du kan godt se, at der er plads til forbedringer, men det var trods alt bedre end sidste gang.
Skulle det så endelig ske en dag, at reserve-walstickeren overlever, så har du jo altid den til en anden god gang, når den nuværende er falmet grundet solen, eller den er ved at falde af grundet alderdom.
Ellers kan du jo give den til nogle andre, som der kan sætte den op hjemme hos dem selv.
Men derfor holder du ikke op med at købe en reserve. for det kan gå galt næste gang, da du stadig ikke er helt god til det endnu.