Billige øl er også gode øl

Generelt er det ikke noget positivt, når man taler om billige øl, for man tænker som regel på den slags, der er de aller, aller billigste nede i forretningen, som man til nøds kan bruge, hvis man skal på festival, og det er mere effekten end smagen, man går efter, og når man skal til fest, og man ikke har så mange penge.
Så hvis man er ølelsker, så ser man ikke så pænt til de billigste øl på hylderne, men omvendt så tager man jo gladeligt fat i Billige øl, når der er tale om den slags, som man virkelig godt kan lide, eller som man havde tænkt sig at afprøve, men hvor man netop havde tænkt sig at vente til, at de kom på tilbud, før man brugte penge på dem.
Dette er også en god anledning til, at man kan købe et større parti af dem hjem, fordi man så sammenlagt kan få dem billigere, end hvis man skulle betale den fulde pris for dem.
Nogle gange leder man endda efter de velkendte øl til en billigere penge, for selvom de måske ikke er på tilbud, så kan man ofte få dem billigere nogle steder end andre.

Der er intet galt med billige øl

Faktisk vænner man sig tit så meget til at få ens velsmagende og gode øl billigt, at det generer en, når der ikke er andet for, end at man bliver nødt til at betale den fulde/sædvanlige pris for dem.
Øllene er jo ikke nødvendigvis dårlige, fordi de er på tilbud, og når du smager på en, du har betalt den “normale” pris for, og du sammenligner den med en, som der var på tilbud og dermed billig, så kan du virkelig ikke smage forskel.
Man skal bare have de her billige øl, når der er den mulighed for det, og man griner næsten ad dem, som der betale den fulde pris for dem, fordi de ikke ved bedre.
På den her måde sparer man jo også penge på øl – så man kan købe nogle flere øl!
Det er jo intet at miste ved at købe de øl, man godt kan lide, når de er billige.