Chokbølge behandling gør store mirakler

Nu er jeg selv sportsudøver, og op i alderen – så kan jeg hilse at sige at kroppen kan reagere og at der hurtigere kommer skader end hvis jeg var 20 år yngre. Men når man er i den verden, eller kender nogen der er, så finder man også hurtig ud af hvad der virker og hvad der ikke gør. Jeg hader også at have ondt – og jeg går hellere til en der har et chokbølge apparat for at få en behandling frem for at gå til lægen og få et kæmpe glas med Panodiler. Selvfølgelig koster det lidt, men jeg kan sige at de penge er givet rigtig godt ud. Jeg har haft svømmeskulder, gigt i knæet, løberknæ og skinnebens betændelse – alle gange fik jeg chokbølge behandlinger, og jeg var hurtig videre med min sport uden smerter. Så det virker.

De små mirakler der hjælper

Det er ikke så mange steder man endnu kan få disse chokbølge behandlinger, men hos desmaamirakler.dk har det apparatet og personalet der er klar til at behandle en med chokbølge behandlinger. De små mirakler har også andre dejlige ting, der gør godt for en brugt krop – en skøn gang massage, det de kalder hel krops massage eller Soul og body massage – og for dem der syntes at de vil af med noget fedt, så har de også fedtfrysning. Så mulighederne er mange indenfor behandlinger med min fysiske krop, men jeg ved at de også kan en masse ting for psyken og sjælen, hvis der er ubalance her.