Tid til plantekasser

Solen har været fremme nogle gange i den sidste tid, og lysten til at få mine plantekasser, som jeg købte sidste år, frem og ud på altanen igen kribler jo i fingrene. Jeg havde købt en af de her plantekasser med skjulte hjul, der gør det nemt at flytte rundt på den. Jeg købte den hos Lyngeshop.dk hvor de havde et kæmpe udvalg af kvalitets plantekasser. Selvom jeg havde den fra sidste år, har jeg da lige igen været inde og se om der skulle være kommet nogle nye og smarte plantekasser, som jeg så lige kunne tilføje til den jeg havde købt sidste år. Det ser ud til at de her rustne og galvaniserede stål plantekasser er blevet meget moderne, for jeg ser dem mange steder hos venner og bekendte.

Plantekasser til mine planter

Nu er jeg ikke den der har brug for en køkkenhave plantekasse – jeg bruger den til at have nogle flotte og blomstrende planter i, så jeg bliver i godt humør af at kigge på den. Men et eller andet sted, kunne jeg da godt lige bruge en til mine krydder urter, så kan de nemlig komme ud af mit køkken, og få lidt frisk luft, og forhåbentligt holde sig lidt bedre. Den behøver jo ikke være helt så stor som den anden jeg har, men jeg har brug for at den matcher ind i den nuværende plantekasse. Den er nu blevet bestilt, og da der er hurtig levering fra Lyngeshop.dk så har jeg den om et par dage.