Tiramisu Sirup fra Kaffeexpressen

Det er ikke hver dag jeg lige støder på Tiramisu sirup – nu elsker jeg Tiramisu kagen og denne smag, så jeg tænkte, hvorfor ikke prøve denne Tiramisu Sirup i min kaffe – det vil ikke sætte sig på sidebenene på samme måde, og jeg vil få min elskede smag samtidig med min kaffe. Jeg gik ind på Kaffeexpressen.dk og bestilte 1 flaske for lige at smage, og mine tanker nu også var rigtige, og at Tiramisu sirup i kaffen også kunne udgøre næsten det samme som selve Tiramisu kage til kaffen. Jeg må sige, det gjorde det – så når jeg nu får lyst til et stykke kage eller noget sødt til kaffen, så tager jeg lige lidt Tiramisu Sirup, eller en af de andre smagsvarianter i min kaffe. På den måde kan jeg også holde min slanke linje.

Tiramisu Sirup fra kaffeexpressen.dk

Jeg kan undre mig hvordan man kan få en sirup til at smage så godt af Tiramisu, men det er i hvert fald lykkedes Kaffeexpressen at ramme smagen perfekt. Selvom denne sirup ikke lige er sukkerfri, så er der alligevel mange færre kalorier i de få dråber sirup der skal i kaffen, frem for et stykke Tiramisu kage. I samme forbindelse, ringede jeg ind til Kaffeexpressen for at høre om deres Espressomaskiner, og jeg må sige at deres kundeservice var i top, og jeg fik en super vejledning og rådgivning i hvilken maskine der ville passe til mig. Så nu kan jeg også lave mig en Espresso med Tiramisu sirup.