Custommade tøj til kvinder

Farvestrålende designertøj til den der vil se eksklusiv og elegant ud. Det er her jeg handler mit tøj når jeg skal have noget tøj ud over det normale – ikke fordi jeg skal til en stor fest eller lignende, men nogen gange også bare fordi jeg vil se godt ud i noget eksklusivt designertøj. Tidligere plejede jeg at lave mit eget tøj selv – jeg kunne finde en model i en blad eller på gaden, og så gik jeg hjem og lavede en der matchede den jeg havde set – det har jeg så ikke længere tid til, men har nu stedet hvor jeg kan få noget af det jeg godt kan lide. Jeg fandt det ved at søge på designer tøj kvinder, og så kom der en side frem med tøj til kvinder som var lidt anderledes end de andre jeg have set på.
Der stod også custommade på hjemmesiden, lavet til kunden, og det må jeg sige, det var det jeg kalder designer tøj – smarte modeller, lækker stil, elegant og så ikke at forglemme af god kvalitet. For selvom det er mode tøj, så vil jeg jo gerne kunne bruge mit tøj i et stykke tid, og stadig se ud som om den lige var købt.

Nu er jeg meget til laksefarven, og kjolen på billedet er også lige min stil – så når jeg beskriver at tøjet er eksklusivt og i et smart design, så er det noget i den stil jeg tænker på. Kjolen hænger hjemme i mit skab, og nu hvor sommeren er kommet, bruger jeg den også til når jeg bare lige skal en tur i byen og spise fint.
Jeg syntes det er nemt at købe sit tøj online, man har god tid til at se hvad der findes, og det er også meget nemt at bestille – og heldigvis har de flest modeforretninger også den service, at man an bytte og returnere varen hvis den ikke lige passer, eller man ikke kan lide den, når den så sidder på ens krop – for der er stor forskel, på et billede og når man selv får det på.
Det er nu yderst sjældent jeg har haft brug for den service.